tt

jp

Japans voor Beginners 1 

Aanmelden is niet meer mogelijk.

15 lessen van 1,5 uur. 

Lesgeld:  € 295,- (exclusief boek)

Boek: Japanese for Busy People deel I 3e editie. 
Hoofdstuk 1 t/m 3 (les 7), € 32,95
(verkrijgbaar in 't Japanse Winkeltje)

N.B. Houdt u er a.u.b. rekening mee dat het aantal hoofdstukken een indicatie is. Behandelde lesstof is afhankelijk van de snelheid van de groep.

Japans 1A

Maandag, 18:00 - 19:30 uur 

29 januari t/m 28 mei 2018
N.B. 2 april, 30 april, 21 mei geen les

Bij deze klas heeft de docente de voorkeur om de romanized versie van 'Japanese for Busy People (deel I)' te gebruiken waar de tekst zowel in kana als in het Latijns alfabet geschreven staat zodat u alles vlot kan lezen.

Deze cursus biedt u de mogelijkheid om naast hiragana en katakana te leren schrijven/lezen ook hoe u zich kunt voorstellen, omgaan met tijd, spullen kopen in een winkel, koppelwerkwoorden en natuurlijk leert u grammatica. De nadruk bij deze cursus ligt op Japanse conversatie.

Docente: Mevrouw M. Koseki

Japans 1B

Vrijdag, 18:00 - 19:30 uur

2 februari t/m 25 mei 2018
N.B. 27 april, 4 mei geen les 

Bij deze les wordt de kana versie van 'Japanese for Busy People (deel I)' gebruikt voor een soepeler overgang naar het boek deel II (alleen in kana).

Deze cursus biedt u de mogelijkheid om naast hiragana en katakana te leren schrijven/lezen ook hoe u zich kunt voorstellen, omgaan met tijd, spullen kopen bij een winkel, koppelwerkwoorden en natuurlijk leert u grammatica. De nadruk bij deze cursus ligt op Japanse conversatie.

Docente: Mevrouw J. Kato

Wilt u dat wij het lesboek klaarleggen op de 1e cursusdag? Vermeld dit op het aanmeldingsformulier en maakt u het bedrag over met het cursusgeld.