tt

jp

Japans voor Beginners, niveau 1 

15 lessen van 1,5 uur. 

Lesgeld:  € 295,- (exclusief boek)

Boek: Japanese for Busy People deel I 3e editie. 
Romanized version of Kana version.

Hoofdstuk 1 t/m 3 (les 7), € 33,95
(verkrijgbaar in 't Japanse Winkeltje)

N.B. Houdt u er a.u.b. rekening mee dat het aantal hoofdstukken een indicatie is. Behandelde lesstof is afhankelijk van de snelheid van de groep.

Japans 1A: = VOL

Donderdag, 18:00 - 19:30 uur 

7 februari t/m 6 juni 2019  (Geen les op 25 april, 2 mei en 30 mei)

Deze cursus biedt u de mogelijkheid om naast hiragana en katakana te leren schrijven/lezen ook hoe u zich kunt voorstellen, omgaan met tijd, spullen kopen in een winkel, koppelwerkwoorden en natuurlijk leert u grammatica. De nadruk bij deze cursus ligt op Japanse conversatie.

We adviseren om voor aanvang van de lessen al zelf het hiragana en katakana schrift te leren, zodat u de lessen makkelijker kan volgen.

Docente: Mevrouw J. Kato

Japans 1B: Deze cursus gaat helaas niet door

Vrijdag, 18:00 - 19:30 uur

8 februari t/m 7 juni 2019 (Geen les op 19 april, 26 april 3 mei)

Deze cursus biedt u de mogelijkheid om naast hiragana en katakana te leren schrijven/lezen ook hoe u zich kunt voorstellen, omgaan met tijd, spullen kopen bij een winkel, koppelwerkwoorden en natuurlijk leert u grammatica. De nadruk bij deze cursus ligt op Japanse conversatie.

We adviseren om voor aanvang van de lessen al zelf het hiragana en katakana schrift te leren, zodat u de lessen makkelijker kan volgen.

Docente: Mevrouw J. Kato

 

Wilt u dat wij het lesboek klaarleggen op de 1e cursusdag? Vermeld dit op het aanmeldingsformulier en maakt u het bedrag over met het cursusgeld.